Reacties

Plaats hier je reactie op, of ervaring met 

Coach4All Praktijk STROMING. Dank je wel.

Comments

Gravatar

Yvonne

15-10-2020

Vond de gesprekken met Karen erg fijn. Veel diepgaande gesprekken gehad met een lach en een traan. Dank je wel hiervoor Karen. Je voelt je gewoon erg op je gemak bij haar. Het heeft mij een stuk rustiger gemaakt.
Groetjes Yvonne

Gravatar

Ramona Eschendaal

23-09-2020

Heb Karen leren kennen als een warm lief mens die naar me luisterde en handvaten en gaf. Me weer liet zien wie ik ben, degene die ik kwijt was. Door haar sta ik weer stevig en mooi in het leven. En als ik het even moeilijk heb lees ik alles even terug en weet het weer. Ze gaf me ook het vertrouwen dat ik het allemaal in me had, maar het even niet zag. Dank lieve Karen. Weet als het even niet gaat dat je er voor me bent.
Liefs Ramona

Gravatar

Mike

19-01-2020

Ik vond de gesprekken met Karen zeer fijn en leerzaam, ik heb veel over mezelf geleerd en vervolgens gewerkt aan emoties en angsten. Karen heeft me ondersteund tijdens moeilijke tijden, daar ben ik haar dankbaar voor.
Groetjes Mike

Gravatar

Inge

06-01-2020

Ik heb met Karen hele fijne gesprekken gehad. Je voelt je meteen op je gemak bij haar en ze weet precies waar de pijnplekken liggen. Ze geeft je enorm veel inzicht in hoe je bent en hoe je daar mee verder kunt komen. Het is totaal niet zweverig en brengt je verder in je leven. Je mag zijn wie je bent en je gaat met veel moed en zelfvertrouwen weer naar huis. Daarnaast ontvang je een verslag van het gesprek zodat je zaken nog eens rustig kunt nalezen en op je kunt inwerken. Heel fijn om zo'n warme persoonlijkheid naast je te hebben die af en toe met je meekijkt indien je in moeilijke situaties zit en je geen richting aan je leven kunt geven. Bedankt lieve Karen.

Gravatar

Jan Talen

04-01-2020

Lieve Karen, Ik kan niet anders zeggen dan dat jij mij heel goed en fijn hebt gesteund en begeleid.
Door jou heb ik inzicht gekregen in mijzelf. Ik voelde mij altijd welkom bij jou. Ik ben blij dat ik bij jou ben geweest.
Groet van Jan Talen.

Gravatar

Gabriel

20-11-2019

Lieve Karen allereerst wil ik zeggen wat een lief en zorgzaam mens jij bent. Jij hebt mij de afgelopen jaren geholpen op een fijne manier en mij geholpen weer de sterke persoon te zijn die ik vroeger ook was. Bedankt voor jou fijne en professionele hulp!! Ik zou jou aan iedereen aanbevelen. Gr. Gabriel.

Gravatar

Willie

30-10-2019

Ik heb in 2018 regelmatig behandelingen gehad, die me veel duidelijkheid gaven knelpunten opgezorgt en zoveel opgeruimd is en handreikingen hebben gegeven en ik er nu een jaar later mooi op terug kan kijken, Karen bedankt.

Gravatar

Joanna

29-10-2019

Karen je hebt me geholpen om 'nee' te durven zeggen, en rustig worden in drukke situaties, bedankt voor alle hulp;)
Groeten van Joanna

Gravatar

Jorik

29-10-2019

Ik vond het gezellig met jou, en ik heb veel geleerd.
Groetjes van Jorik.

Gravatar

A.

21-05-2019

Vier jaar geleden gesprekken met Karen gehad. Onlangs haar mooie verslagen van deze gesprekken teruggelezen en opnieuw gevoeld hoe goed ze mij toen 'gezien' heeft.Toen was het een mallemolen waar ik inzat, maar de gesprekken gaven me rust en weer meer zelfvertrouwen. Nu zie ik heel duidelijk dat ze het bij het rechte eind had, goede adviezen en ik ben sterker dan ooit! Dank je wel Karen

Gravatar

Indy

20-11-2018

Onze gesprekken waren fijn. Je bent een soort tom-tom, een routeplanner in het leven van mensen, die rekening houdt met de afslagen die ze nemen. De koppelingen en linken hebben mij veel duidelijkheid gebracht daarmee kan ik verder.

Gravatar

L.

23-10-2018

Veel dingen in mijn leven waren besluiteloos, vaak voelde ik dat ik in het midden van" iets" zat waar ik geen controle over had.
Dit vreet energie, iets wat erg kostbaar voor mij is. Ook geeft het onzekerheid voor de toekomst die eigenlijk niet aanwezig hoeft te zijn.
Vragen zoals: "Waar komt die besluiteloosheid vandaan?" en "Wat wil ik nu verder?", gingen bij mij binnendringen d.m.v. een gesprek met Karen.
Karen hielp mij begrijpen dat ik zelf keuzes mag/moet gaan maken. Dat ik het mezelf moet gunnen om volledig voor mezelf te kiezen, daarbij te doen wat IK wil.
Een innerlijke strijd aangaan om helderheid te vinden bij het maken van grote beslissingen. Mede door Karen ben ik hier sterker in geworden. Bedankt Karen, ik waardeer het.

Gravatar

Arnold Heijm

21-02-2018

Sinds een jaar of twintig weet ik dat mijn fysieke bewegingen (tics) en dwang- en dranggedachten die ik al mijn hele leven (70 jaar) heb, voortkomen uit het syndroom Gilles de la Tourette. Sindsdien zijn mijn vrouw Marjorie en ik op zoek geweest naar een oplossing hiervoor die wij helaas nooit hebben kunnen vinden. Betere voeding waaronder geen suikers en dergelijke hielpen mij wel op de goede weg maar sinds ik tien jaar geleden ben gestopt met werken werd het steeds erger omdat ik mij niet meer hoefde te concentreren en concentratie is iets wat tourette op zo’n moment totaal kan stoppen. Inmiddels wisten wij uit zeer brede kring dat je tourette niet kunt stoppen ook al slik je je suf aan medicatie waarbij je dan evengoed tics hebt en daar hadden wij geen zin in. Wij gaven de zoektocht zo’n beetje op en ik besloot het er bij te laten.
Tot Marjorie een maand of vijf geleden de dochter van Karen ontmoette die ons wees op de mogelijkheden bij Stroming. Ik ben er in gestapt zonder te weten wat er met me ging gebeuren en na twee maanden wist ik het. Wat eigenlijk onmogelijk was is Karen gelukt en met het grootste gemak nog wel, wat voor mij echt een wonder was en wat ik nog steeds niet kan bevatten, maar ik weet wel dat ik me deze situatie niet meer laat afpakken. Daarnaast heeft ze mijn doof aanvoelende voeten weer tot leven gebracht en de stekende pijn in mijn bil laten verdwijnen zodat ik weer lekker zonder kruk kan lopen.

Gravatar

Ria

25-01-2018

Door de acceptatie dat het is zoals het is, zonder mijn verzet hiertegen en de prettige, goede gesprekken is mijn zelfvertrouwen sterker geworden. Door de grenzen van mezelf te (h)erkennen en te voelen, voelde ik me langzaam sterker, van daaruit ben ik weer beter stabiel geworden. Ik heb anders leren denken! Thanks Karen!

Gravatar

Gerard

10-12-2017

De gesprekken en acties die daaruit voortkwamen hebben rust gebracht. Ik slaap weer goed.

Gravatar

Ella

10-12-2017

Ik ben rustiger geworden, kan gebeurtenissen beter plaatsen en overzien. Ik heb mijn vertrouwen hervonden.

Gravatar

Annemiek

04-12-2017

Ik kan sneller beslissingen nemen en heb geleerd dat dingen er mogen zijn zoals ze zijn. Dat begint rust te geven en een hele belangrijke: "Tussen het volhouden door mag je best even uitrusten"
Lieve Karen, dank je voor deze inzichten!

Gravatar

Wieteke

03-12-2017

Lieve Karen, klein van stuk maar groot in haar daden. Tijdens mijn tweede burn-out zijn wij samen een traject aan gegaan om te kijken waar mijn knelpunten zitten, en hoe ik de rust in mijn hoofd en leven weer kon vinden. Door heftige jaren was ik mezelf kwijt, maar Karen heeft me geholpen mijn nieuwe 'ik' weer te vinden. Vol liefde, humor, kracht en haar 'Karen-zijn' ben ik een heel groot stuk op weg geholpen.

Gravatar

Minke

08-11-2017

Door mijn onzekerheid vond ik het lastig om bij sollicitatiegesprekken overtuigd te zijn van mijn eigen kwaliteiten. Ik heb geleerd dat ik vooral mijzelf mag zijn en dat ik goed ben zoals ik ben. Door die overtuiging heb ik nu een nieuwe baan!

Gravatar

Loes

01-11-2017

Karen is met een flinke dosis vakkennis een bevlogen therapeut. Ze heeft me met humor, advies en steun gegeven, zodanig dat het zelfhelend vermogen weer snel zijn gang kon gaan.
Geen lange wachttijden en geen té lange onnodige sessies.

Gravatar

Ingrid

22-12-2016

Dank je wel Karen voor alles! Je hebt bij mij weer rust gebracht na een toch wel lastige periode. De gesprekken en met name de wandeling hebben veel duidelijkheid gegeven. Super hoe goed jij alles kunt verwoorden.

Gravatar

Manon

21-12-2016

Ik heb de bevestiging gekregen dat sommige eigenschappen bij me horen en ben me meer bewust geworden hoe mijn onrust tot uiting komt. Het is me al wel gelukt om beter te ontspannen dankzij Karen, een mooie start om verder gaan.

Gravatar

Monique

19-12-2016

Eb & Vloed groep: Bewustzijn. Verbinding. Liefde. Lichtheid. Gezien en gehoord voelen. Communicatie. Het heeft mij "nieuwe Monique" gebracht. Steun. Veiligheid. Dat je zijn mag wie je bent.

Gravatar

Ans

19-12-2016

Eb & Vloed groep: Bewuster geworden. Kan beter met mezelf overweg. Kan me beter positief opstellen. Andere manier van denken.
Steviger "staan". Steun.
Het wandelen aan't begin is ook fijn!

Gravatar

Maria

19-12-2016

Eb & Vloed groep: Troost. Steun. Moment om naar uit te kijken. Dat je je verhaal kunt doen..dat lucht op!

Gravatar

Anneke

14-10-2016

Mede door bezoeken aan jou ben ik nu eindelijk van baan veranderd. Een baan die bij me past. Thanks.

Gravatar

Jeanette

14-10-2016

Het was een heftige periode. Je manier van begeleiden vind ik prettig en respectvol. Veel succes.

Gravatar

Ingrid

14-10-2016

Ik ben me bewust geworden dat ik meer tijd voor mezelf moet nemen.

Gravatar

Wendy

14-10-2016

Als't nodig is neem ik weer contact op. Je hebt me tot nu toe fantastisch geholpen.

Gravatar

Anouk

14-10-2016

Dankjewel voor alle inzichten!!

Gravatar

Claudia

25-06-2016

Er is duidelijkheid gekomen
daar waar ik die niet meer zag.
Ik heb tips gekregen om in te zetten
en uit te proberen.
Vanuit deze warme benadering
heb ik weer rust gekregen.

Gravatar

Petra

22-01-2016

Ik heb genoeg inzichten gekregen( inzichtkaarten, opstellingen), met name dat ik beter op mezelf mag letten en me mag uiten. Ik heb bereikt dat ik mijzelf weer laat zien en stevig in mijn schoenen sta.

Gravatar

Karen Stroes

25-11-2015

André: Heb geleerd grenzen te stellen. Ben bewuster geworden van wat ik wil.

Gravatar

Karen Stroes

25-11-2015

Mariël: Door uit te spreken wie ik ben en wat ik wil, ben ik bewuster van mezelf geworden. Het heeft veel helder gemaakt en ik heb veel actie ondernomen. Dank je wel!!

Gravatar

Karen Stroes

23-11-2015

Rody: De gesprekken hebben dingen inzichtelijker gemaakt waardoor ik rustiger en meer ontspannen ben. Voelt goed.

Gravatar

Karen Stroes

23-11-2015

Björn: Ik heb nieuwe inzichten gekregen en daardoor ideeën om mee aan de slag te gaan.

Gravatar

Kevin

09-11-2015

Ik heb de stukken leren accepteren die ook van mij zijn. Dank je wel Karen!

Gravatar

Jolande

09-11-2015

Karen bedankt.
Mooi en fijn om eindelijk te kunnen en mogen loslaten wat al heel lang nodig was.

Gravatar

Maartje

11-10-2015

Je hebt me bewust gemaakt dat mijn mening ook telt. Als iets voor mij niet fijn voelt, grens aangeven door dicht bij mezelf te blijven. Op dingen terugkomen,(soms lastig) daardoor mezelf serieus nemen. Bedankt Karen.

Gravatar

Ellen

30-09-2015

Ik ben er nog niet, maar je hebt me een duwtje in de goede richting gegeven.Ik heb geleerd, om nee te mogen en kunnen zeggen.Doe niet alles, zoals een ander dat graag wil, maar luister naar mijn eigen ik.Dank je Karen !

Gravatar

Ida

26-08-2015

Het prakkiseren over vroeger....bijna nihil.Het heeft écht geholpen, ben er heel blij mee..dat dit toch kan. Vóóral bedankt.

Gravatar

Rena Berger

05-03-2015

Waarom ben ik wie ik ben. .Waarom reageer ik zoals ik reageer.. Waarom please ik mensen om mij heen die mij niet nemen zoals ik ben..Waarom geef ik geen grenzen aan.. Ik ben wie ik ben, zo ben ik opgevoed en opgegroeid..ik mag er zijn, mijn mening telt net zo goed.. dat!!!! Dank je Karen voor alles.

Gravatar

Hanneke Bergsma

11-02-2015

Vanuit Utrecht naar Winterswijk...het waren de ritjes meer dan waard Karen. De grootste vraag was hoe geef ik grenzen aan en zorg ik beter voor mezelf ? Wat fijn dat je mij dat zetje hebt gegeven wat ik nodig had. Ben er zeker sterker uitgekomen dankzij jouw vriendelijkheid en kundigheid. Dank je wel.

Gravatar

Mark

06-11-2014

Leren bewust te worden door mijzelf een spiegel voor te houden waarin je je eigen patronen leert herkennen. Dat is een hele belangrijke stap in de goede richting voor mij. Karen bedankt voor je inzichten en deze belangrijke confrontatie met mijzelf.

Gravatar

Bente

29-09-2014

Ik heb mezelf weer terug gevonden! Bedankt voor alles!

Gravatar

Gemma

21-07-2014

Heb geleerd me zelf te zijn, relatie met familie en vrienden daardoor verbeterd. Durf "nee" te zeggen. Voel me vrij!!!!
Karen je was en bent geweldig. . Dank je !!

Gravatar

Marion

21-05-2014

Ik heb geleerd al na 1 sessie om beter naar mezelf te luisteren, bij mijn gevoel te komen. Heb nu de afgelopen maanden kunnen genieten van in actie komen; dagdromen laten uitkomen ! Bedankt Karen, voor de flinke steun in de rug en je warme welkom !

Gravatar

Erna.

23-03-2014

Het stroompje, in dit geval mijn eigen, weer vrij laten stromen ondanks alle hindernissen. Karen het was heftig, maar dank je wel. Prachtig mens!

Gravatar

Marlies

25-02-2014

Ik heb weer geleerd om complimenten ECHT te ontvangen. Ik vond het erg verhelderend en heb nu weer veel meer rust gevonden, ben een stuk minder snel moe en mijn zelfvertrouwen is echt weer toegenomen! Bedankt Karen!

Gravatar

Henriette

25-02-2014

Karen heeft me geholpen om milder naar mezelf te kijken. Liefdevol en in een gastvrije omgeving. Top!

Gravatar

Leonie

19-02-2014

Zo'n luisterend oor vind ik erg fijn. Het heeft me goed geholpen. Haar adviezen waren prettig. Hierdoor ben ik een stuk zelfverzekerder geworden. Bedankt Karen.

Gravatar

Stefanie

18-02-2014

Karen leert je kritisch naar je eigen denkpatronen te kijken, zonder deze te veroordelen! Vol warmte en hartelijkheid. Bedankt!

Gravatar

Heidi

23-01-2014

Door onze gesprekken ben ik bewuster geworden van mijn keuzes en neem weer bewust tijd voor mezelf. Bedankt daarvoor!

Gravatar

Arjen

27-11-2013

Zijn hoe je je voelt en zijn wie je bent. Bedankt voor de inzichten!!!

Gravatar

Milena

25-11-2013

Ik geniet van de aandacht die ik krijg…en kan ook de aandacht geven aan mijn innerlijk kind.Het was ophelderend.
De relatie met de leerlingen was meteen anders …Dank je wel!!!

Gravatar

Wouter

25-11-2013

Mijzelf weer deels teruggevonden en weer leren luisteren naar dat stemmetje in je dat meestal het juiste fluistert. Dank je wel, Karen!

Gravatar

Manon

31-10-2013

Leren van elkaar en leren met elkaar. Samen groeien naar heel zijn, vraagt om inzicht en actie. Karen, jij helpt hierbij. Dank je wel.

Gravatar

Thea

08-07-2013

Je hebt mij inzicht gegeven en bewust gemaakt van mijn zelf redzaamheid.
Karen heel erg bedankt, liefs.

Gravatar

Susan

05-06-2013

Je hebt me geleerd dat ik er mag zijn! En dat ik stappen heb durven zetten om mijn leven anders te gaan leven ! Een leven waar ik me veel vrijer en gelukkiger voel! Karen heel erg bedankt voor alles! Liefs

Gravatar

Simone

13-04-2013

Het was weer super bij jou, weer zoveel moois van mezelf gezien en gehoord. Je laat mij echt inzien dat ik de moeite waard ben. Ik kom zeker nog een keer terug bij jou. Bedankt voor alle mooie woorden, X

Gravatar

Ivo

11-04-2013

Even alles weer op een rijtje gezet. weer mezelf! ik kan er weer tegen aan! Bedankt Karen!

Gravatar

Jeroen

07-04-2013

Het was weer heerlijk om weer helemaal thuis te komen bij mezelf, bedankt lieve Karen!

Gravatar

Irma

21-03-2013

Leven vanuit je hart en je emotie's. Jezelf accepteren wie je bent. Het licht schijnt voor iedereen. Dank je Karen dat je mij dit hebt laten zien.

Gravatar

Mirjan Hijink

15-03-2013

Bewustwording. Terug naar de basis. Weer thuis komen bij mezelf! Karen bedankt!

Post a comment